פריחה אלרגית ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

27/08/2018 | 06:35 | מאת: ריקי

לפני חודשיים היו לי פרעושים בביתי שעקצו אותי ברגליים כמובן שטיפלתי בבעיה והבאתי הדברה מאז שעקצו אותי אני סובלת מפריחות אלרגיות שמאוד מגרדות וקיבלתי בהתחלה כדורי זלרגי' לשבועיים ואלוקום שלא עזר אחר כך רופא העור נתן לי טלפסט ומשחת בטאקורטן שגם לא עזר ושוב פניתי לרופא והוא נתן כדורי אריוס ומשחת נרידרם אחרי כמה ימים חלה השתפרות הגרד פחת וכן הפריחות התמעטו ופתאום אחרי שבועיים שהפסקתי רק עם המשחה אך עדיין לוקחת כדורים שוב באה התפרצות של פריחות ברגליים בכל מיני אזורים שוב התחלתי למרוח המשחה אך יודעת שאסור להשתמש לעיתים קרובות ואני כבר קרוב לחודשיים עם כל מיני משחות סטרואידיות אני ממש חסרת אונים בחיים לא קרה לי דבר כזה ולא שיניתי שוב דבר באורח חיי כמובן לא באוכל אבקת כביסה מרכך וכו מה כדאי לעשות?

27/08/2018 | 12:54 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, ייתכן כי מדובר אורטיקריה משנית לעקיצת פרעושים. ממליצה לשלב טלפסט עם אהיסטון ולמרוח קלמין להרגעה. להמשיך באופן רצוף לפחות חודש ימים . בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה