שיער נושר ולא עוזר כלום

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

16/12/2017 | 00:00 | מאת: יוליה

שלום ד"ר.יש לי נשירת שיער מוגזמת.החלפתי שמפו ומרככי אך עדיין לא עוזר.ממש לא נשאר לי שיער.מה אפשר לעשות? תודה

23/12/2017 | 16:54 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, ישנן סיבות שונות של נשירת שיער לעיתים עם התקרחות צלקתית ולעיתים ללא צלקת. במסגרת הברור חשוב להשלים בדיקות מעבדה כולל: ס"ד , ברזל, תפקודי תריס, חלבון, רמת אבץ ועוד. לעיתים נשירת שיער הינה חלק ממחלה סיסטמית ולעיתים קשורה לתרופות, מצב נפשי, דיאטה חריפה, ניתוח ועוד. חשוב לטפל בגורם! בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה