הפרשות מהפין****************

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/10/2017 | 16:26 | מאת: דני

שלום רב בימים האחרונים אני סובל מהפרשות שקופות מהפין , לעתים חלביות מעט. אני מנהל מערכת יחסים עם בת זוג קבועה, שנינו שליליים למחלות מין מבדיקות שביצענו. לאחרונה אובחנה אצלה קנדידה שעברה אחרי כמה ימי טיפול. קיימנו יחסים בזמן שהפטרייה הייתה פעילה. יכול להיות שקנדידה תגרום לי לתסמינים כאלה ? יש לי תור לאורולוג ולרופא עור רק בעוד שבועיים

04/10/2017 | 22:08 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, זיהום על ידי קנדידה גורם לעור מבריק ואדום והפרשות בגוון לבן. יש להשלים ברור מלא למחלות מין, ולהשלים תרבית לפטריות מההפרשה. ממליצה לפנות לרופא עור ולהתחיל טיפול מקומי שמתאים לזיהום קנדידה כגון: קלוטרימזול, דרמקומבין ועוד. במידת הצורך לשקול טיפול בכדורים (לאחר תשובת תרבית) בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה