סיכון בבדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  סקירת מערכות ושקיפות עורפית

01/09/2013 | 13:53 | מאת: נעה

שלום רב אני בת 33,שבוע 16 ,לאחר 3 הפלות בשלבים מוקדמים, מאובחנת עם קרישיות יתר ונוטלת קלקסן. בהריון האחרון נטלתי קלקסן אך בכל זאת היתה הפלה. בהפלה הראשונה נטלתי ציטוטק ולאחר מכן כתוצאה משאריות נוצר זיהום ברחם (הבנתי שזה די נדיר). 1) האם הנטייה שלי לזיהומים ברחם (כביכול) מגבירה את הסיכוי לזיהום כתוצאה מדיקור מי השפיר? 2) האם הנטיה שלי להפלות מצביעה על כך שהרחם שלי רגישה יותר ויש סיכוי גדול יותר להפלה כתוצאה מדיקור מי השפיר? 3) האם אי נטילת קלקסן במשך 24 שעות מסכנת את העובר? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

נעה שלום 1. אין לך נטיה לזיהמים ברחם...הסיבוך שהיה לך אמנם לא שכיח אך לא מראה על נטיה 2.לא , אם ההפלות לא נגרמו כתוצאה מזיהום הסיכון לא גבוה יותר 3. לא בברכה ד"ר עופר מרקוביץ מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון אולטרה סאונד במיילדות ובגינקולגיה מרכז רפואי דניאלי רח' רמב"ם 26,גבעתיים טלפון - 0543539351 מייל - otmark@bezeqint.net

מנהל פורום סקירת מערכות ושקיפות עורפית