פמפום חזק בשקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  סקירת מערכות ושקיפות עורפית

03/02/2016 | 19:29 | מאת: מיכל

שלום, אתמול עברתי שקיפות עורפית תקינה. במהלך הבדיקה הרופא ניסה להפוך את העובר כדי שיוכל למדוד אותו ולצורך כך פמפם חזק בתוך הנרתיק עם המוט של האולטרסאונד מספר פעמים. כאב לי נורא אבל הרופא אמר שזה בסדר. האם זוהי פעולה תקינה? האם העובר יכול להיפגע? עברו יומיים ויש לי קצת כאבים וסחרחורת. האם יש סיבה לדאגה?

לקריאה נוספת והעמקה

מוט זה המתמר. אין סכנה בניסיון לשנות את מנח העובר בעזרת לחץ מהבטן או מהנרתיק. העובר לא אמור להיפגע.

מנהל פורום סקירת מערכות ושקיפות עורפית