תבחין מרובע

דיון מתוך פורום  סקירת מערכות ושקיפות עורפית

30/11/2015 | 07:26 | מאת: לחוצה

לקריאה נוספת והעמקה

במידה ומדובר בממצא ציסטי חד צדדי בצוואר של העובר, ללא כל ממצא חריג אחר, מדובר בממצא שאינו אמור להעלות סיכון לתסמונת דאון. אין סיבה להיות לחוץ. ללא קשר רצוי להיענות לבקשת הרופא המטפל ולהשלים ברור.

מנהלי פורום סקירת מערכות ושקיפות עורפית