בעיית שמיעה ואטימות בשתי האוזניים במשך שנים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

19/02/2018 | 13:30 | מאת: אורן

שלום, אני בן 34 ויש לי ירידה עצבתית הולכתית דו צדדית של 50 DB ואני משתמש במכשירי שמיעה. יש לציין שגם יש לי נזלת כרונית שאני לא מצליח לאבחן את המקור שלה. בשנים האחרונים אני נאבק בתחושת אטימות שיש לי בשתי האוזניים. כשהייתי מפמפם האוזניים שלי היו נפתחות אך נאטמות כמה שניות לאחר מכן. השתמשתי ב-EAR POPER וזה לא עזר ביצעתי בחיפה הקטנת קונכיות וצנתור בתעלת השמע לשתי האוזניים וזה לא עזר (2017). כמוצא אחרון בצעתי ניתוח כפתורים ב-2 האוזניים וזה גם לא עזר (2018). תכשירים שונים של אנטי הסטמנים וסטוראידים מקומי לא עזר גם כן. הדבר היחיד שעזר הוא סטרואיד דרך הפה – פרדינזון אך הרופא שלי בוולפסון לא מאפשר לי טיפול כזה בטענה שזה מסוכן. מחלת מנייר נשמעה לי אפשרות סבירה. בסביבות גיל 15 היה לי התקף ולא יכולתי להזיז את הרגליים ופינו אותי לבית החולים. אני אובד עצות ממש. איזה בעיה יש לי?! אני מרגיש שהשמיעה שלי מתחבאת בפנים ואני כבר לא יודע מה אני אמור לעשות בלי לשפר את המצב שלי.

19/02/2018 | 20:13 | מאת: הדס בוקובסקי

אורן שלום, זה אינו הפורום המתאים, עליך לפנות להתייעצות עם רופא אא"ג. רק בריאות, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה