הרגשה לא נעימה בקונצרט

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

27/12/2017 | 13:10 | מאת: פרידה

אתמול הייתי בקונצרט .ישבתי בשורה אמצעית ולאחר זמן מה נאלצתי לסתום את האוזן מכיון שהרגשתי כאילו ראשי מסתחרר וגם הבטתי לכיוון למטה.. עלי לציין שיש לי ירידה בשמיעה באוזן השנייה בצורה רבה מזה מספר שנים,אני עובדת ומתפקדת ואינני מרכיבה מכשירי שמיעה. לפני כשנתיים היתה לי בעיה של ורטיגו שעברה בעזרת פיזיוטרפיה. האם יש קשר בין הדברים? אשמח לשמוע את המלצותיך..

31/12/2017 | 21:16 | מאת: הדס בוקובסקי

פרידה שלום, קשה לדעת לפי התיאור שלך האם קיים או לא קיים קשר בין הדברים. חשוב לדעת כי רבים מהסובלים מירידה סובלים במקביל מתופעה של חוסר סבילות לרעשים (היפראקוזיס) ואפילו רעשים יומיומיים כגון המולת רחוב, מזגנים, מוזיקה וכו' עלולים לגרום להם לאי נוחות ניכרת. כמו כן, רעשים פתאומיים עלולים להגביר את הסימפטומים של סחרחורת, ורטיגו וחוסר שיווי משקל. ממליצה לך לגשת להיבדק אצל רופא אא"ג. כל טוב, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה