שאלה לגבי טיפות לעיניים יבשות

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

17/03/2018 | 14:06 | מאת: עמרי

שלום, הרופאה רשמה לי לוטמקס והטיפות גרמו לי לכאב, גירוד, הצקה בעיניים. אני לקחתי טיפות סטרואידיות fml שלא גרמו לי לתופעות האלה. האם זה רק בראש שלי? האם יכול להיות שאני מגיב לא טוב ללוטמקס? כי אני לא רואה הבדל בינם לסין fml. שמעתי שבלוטמקס ג'ל יש 70 אחוז פחות bak חומר משמר. האם מוכרים אך זה בישראל? אני לוקח באופן יום יומי ולכן מעדיף כמה שפחות bak

שלום רב, יש הבדל בין הטיפות וההרכב הכימי שלהן ולכן ככל הנראה ההבדל בתחושה.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול