קשה לפתוח העיניים לרוחה

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

01/05/2017 | 17:54 | מאת: דוד קצבורג

שלום אני כבן 47 ומעולם לא היו לי בעיות ראיה לפני כ 3 שנים הרגשתי טשטוש בראיה(נוהג לקרוא הרבה כ 6 שעות ביום) עברתי בדיקות ואני מרכיב עכשיו משקפי קריאה קשה לי לקרוא איתם לזמן ממושך וקשה לפתוח העיניים לרוחה מרגיש כבדות בעיניים וצריך הרבה אור לקרוא עוזר לכמה דקות להרטיב העיניים .הייתי אצל רופא ואמר לי שזה הזדקנות טבעית אבל אני עדיין מודאג מפני שזה מחמיר ואולי אפשר לטפל תודה

שלום רב, ככל הנראה מדובר בשתי תופעות שכיחות שאתה מתאר. האחת זוקן ראיה ז"א קושי ראיה לקרוב עקב הגיל המצריך משקפי קריאה. אני ממליץ לפנות שוב לאופטומטריסט ולבדוק האם יש שינוי במספר השניה יובש בעיניים ככל הנראה המצריך אולי טיפול בטיפות. בכל מקרה ממליץ לפנות שוב לרופא עיניים מטפל לבדיקה.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול