בריחת שתן אחרי קטטר לילד בן 9

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

10/11/2011 | 09:22 | מאת: מיכאל

שלום רב לבו שלי בן 9 הכניסו קטטר שתן עקב שארית גדולה בשליפוחית לפי US ,ליפני זה צריבה במתן שתן וקצת בריחת שתן, צילום בטן ריק תקין ותרבית שתן שלילית. לאחר הוצאת קטטר לאחר 24 שעות נטילת שתן רגילה. למחרת החחיל בריחת שתן לא רצונית גם ביום וגם בלילה ,יש לציין שילד שולט בסוגרים ,זרם של השתן נראה חזק , רופא אחת אומר שזה פסיכולוגי ומדובר ברגרסיה ויש צורך ללכת לשירותים פעם בשעה( למרות זה הוא עדיין מרתיב ) , השני חושב שזות בעיה פיזיולוגית והמליץ על אורודינמיקה ,בינתיים הילד שלושה שבועות בבית ולא אולך לבית הספר בגלל שהוא מתבייש . רצתי לדעת מה דעתך בנושע הזה תודה רבה מראש

יש/ רצוי לבצע בירור כולל עש מומלץ לבצע בדיקת זרימת שתן לנער כנראה יש בעיה!! בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה