אחרי הזרקת קצף לוריד

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

10/06/2019 | 20:41 | מאת: נמש

שלום פרפ ניטצקי אני השבוע אחרי הזרקת קצף לוריד הספנה ליד הברך קרוב לאחד ממקומות ההזרקה יש נפיחות וכאבים שמקרינים גם לברך צריך לעשות משהו? או שזה יעבור לבד? תודה מראש

לאחר טיפול בורידים הוריד נעשה קשה ואין בו זרימת דם. מסביבו תגובה של אודם. התהליך יכול להיות מלווה בכאב ובפיגמנטציה שחולפים לאיטם. הכאב עלול להמשך כשבועיים ויורד לאיטו. הנוקשות והצבע נעלמים ברוב המיקרים לאחר מספר חודשים. להקלה על הכאב ולזחרוז התהליך חשוב להיות פעיל. ניתן להניח מגבת עם מים פושרין (קומפרס) פעמיים ביום לעשר דקות. ניתן למרוח מקומית משחת טראומיל או וולטארן.

13/06/2019 | 18:32 | מאת: נמש

בינתיים הייתי במיון וראו שבספנה המוזרקת יש לאורכה קרישי דם נתנו לי 2 זריקות קלקסן ליום האם זה גם טיבעי לתהליך ההטרשה? והאם אוכל להמשיך בתהליך הטרשת הורידים הפגומים? בעברי הרחוק dvt ופקטור פייב ליידן תודה גדולה על התשובות

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים