הפרעות שינה קשות תקופה ארוכה מאוד

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

27/08/2018 | 02:55 | מאת: לי

היי..אני בת 27 סובלת מנדודי שינה קשים תקופה ארוכה מאוד. ב3 שנים האחרונות זה מלווה בכאבים בכל הגוף, בעיקר בחלק השמאלי צוואר ומטה+דלקת בכתף. מאז ומתמיד היו לי נדודי שינה של שעתיים שינה..אבל החמיר והיום אני לא ישנה בכלל גם לא ביום צהריים כלום, למרות שאני מאוד עייפה. במהלך היום מרגישה עייפות חולשה כאבים וכבדות. הייתי במעבדת שינה לקחתי מכשיר איתי הביתה לבדיקה ושללו נדודי שינה מאז הרופא לא המליץ לי על אף בדיקה..כרגע לא מתפקדת, אני נרדמת בבוקר לשעה וגם השעה הזאת היא נמנום..בימי שבת ישנה קצת אבל אני שומעת רעשים ומתעוררת מכל דבר קטן ואם "ישנתי קצת" מתעוררת יותר עייפה כי זה לא בדיוק שינה. שמגיע ערב לילה אני חלשה אבל הרבה יותר עירנית..תמיד הייתי וביום אני עייפה אבל לא מצליחה להשלים שעות גם ביום למרות שאני גמורה, האם נדודי שינה זה לנצח? לחוצה, אין לי חיים..אשמח להמלצה. שמעתי פה ושם על סרקדין ואוויסל....

ובוודאי שלא בדיקת שינה ביתית שבודקת רק את תפקודי הנשימה בשינה. אם נדודי השינה כעת נגרמים בשל כאבים הפתרון הוא טיפול בכאבים והשינה תגיע מעצמה. לנדודי שינה כרוניים ישנם מספר טיפולים חלקם תרופתיים וחלקם לא. לא תמיד קלים אך בהחלט אפשר להכחיד את נדודי השינה. כדאי להתייעץ עם רופא שינה באופן אישי או רופא משפחה שנה טובה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות