דלקת מפרקים בילדה בת 8

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

17/07/2018 | 09:04 | מאת: רחל

שלום ד"ר בתי בת 8 אובחנה לפני כ - 3 שנים בדלקת מפרקים, היום היא מטופלת במתוטרקסאט ונמצאת בהפוגה , שאלתי היא: למרות שהיא בהפוגה וכשהיא מבצעת מאמץ כמו בגן משחקים וכו' יש לה לאחר מכן כאבים ברגליים ההליכה משתנה ... האם גם בהפוגה זה אמור להיות תודה רחל

רחל שלום, לעיתים, לאחר שהיתה דלקת ממושכת במפרקים נוצרת חולשה או דלדול של השרירים הסמוכים ולכן תמיד מומלץ להפנות לפיזיותרפיסט לצורך הערכה וביצוע תרגילים במידת הצורך. זו יכולה להיות הבעיה שאת מתארת. תוכלי להתייעץ כמובן גם עם ראומטולוג הילדים המטפל שלכן. בברכה, ד"ר גיל אמריליו - ראומטולוג ילדים

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים