שאלה לד"ר סקרן לאחר ניתוחים של קיצור קיבה .

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

07/09/2016 | 17:37 | מאת: רנין

שלום עקב כאבי בטן עברתי סיטי בטן ואגן בעבר ניתוח בריאטרי שרוול לאחר מכן סבלתי מרפלוקס קשה שבעקבותיו בוצע מעקף קיבה + כריתת כיס מרה.5/07/2016 ניתוח פרוקסימליזציה של השקתj-j קיצור הלולאה האלמנטרית הארכת הקטע הסופג בכ 120- ס"מ אחרי ניתוח מעקף קיבה נותחתי בגין חוסר איזון מלחים ממצאים סיטי : חומר הניגוד הגיע עד למעי הגס הרוחבי, ללא עדות להרחבת לולאות מעיים. נוזל אגני בכמות קטנה וסביב פיתולי מעי בבטן ימנית תחתונה. ציסטות/זקיקים בשחלה שמאל-ללא שינוי מבדיקה קודמת תמטים סב סגמנטרים ב RML כבד מוגדל משרעתו 19 ס"מ. האם הסיטי תקין ? תמטים סב סגמנטרים ב RML מה זה האם יש לזה משמעות ??

שלום רנין, תודה על פניתך. אני כירורג ולא מומחה ברנטגן. בכל מקרה ממה שכתבת אין לראות שיש בעיה שמצריכה התערבות כירורגית. ממליץ לך להיתעץ עם רופא המשפחה והמנתח כמובן צריך לפנות למנתח עם דיסק ותשובת CT

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה