שאלה לדר סקרן

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

01/08/2016 | 18:26 | מאת: ענת

דר שלום בחורה מצפון בת 25 עברתי ניתוח שרוול לפני 4 שנים ב 2014 עברתי ניתוח מעקף קיבה עם כריתת כיס מרה עקב רפלוקס קשה מאז המעקף סובלת משלשולים הקאות הפרעות מטבוליות קשות הרבה אשפוזים תסמונת ההצפה והפוקלמיות קשות .ותת ספיגה ברזל חלבון עברתי בירור מלא הכל תקין . עקב הבעיות עברתי לפני חודש ניתוח פרוקסימלזציה של השקת j-j מאז הניתוח לפני חודש אין שיפור. בדיקות המעבדה ללא כל שיפור הפוקלמיה 2.4 האם הניתוח שעברתי אמור לעזור לבעיות מהם אני סובלת ? האם הניתוח הזה הוא ביטול מעקף? האםנתסמונת ההצפה תעבור תודה מראש

שלום לך, ממה שכתבת לא ברור לי בדיוק איזה סוג ניתוח עברת!!!! מעקב קיבה קלאסי או מעקף קיבה מיני, או מעקף תריסריון?? אשמח לעזור במידה ואידע יותר על פרטי הניתוח. בקשר לתופעת ההצפה: הטיפול הוא פשוט. יש צורך להימנע ממאכלים עם סוכר. השלשולים אמורים להשתפר. תופעת ההצפה גם כן.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה