מתלבטת בגיל 60

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

03/08/2015 | 15:40 | מאת: גלית

שלום, בת 60, BMI 35, עם בעיות לחץ דם, ובעיות ברגלים. הניתוח אושר המטרה שלי לשפר איכות חיים ולהוריד כ-15-20 ק"ג. 1.האם מטרה של 15-20 ק"ג היא ריאלית?או נמוכה מידי? 2.האם יש סכנה לירידה במשקל ללא שליטה? 3.האם ירידה מהירה בגיל מבוגר, פוגעת יותר מבצעירים במאזן הוויטמינים,האנרגיה, ונשירת שיער וכו'? אודה על תשובתכם

שלום 1- לרדת 20 ק"ג זה ריאלי ואפשר להגיע למשקל תקין 2- אין סכנה לרדת מתחת לנורמה 3- עקב ירידה במשקל יש מחסור מויטמינים ואין שום בעיה לקחת ויטמינים לשנה. בנוסף לא מבין מה הבעיה לקחת ויטמינים!! ויטמין זה תוסף מזון ולא תרופה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה