תוספי תזונה בהריון לאחר שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

03/07/2019 | 11:30 | מאת: יעל

שלום. אני בהריון - חמש שנים לאחר ניתוח שרוול. הדיאטנית שלי המליצה לי לקחת את תוספי התזונה הבאים: פרנטל * 2 ויטמיןD 2000 יחב"ל ויטמין B12 - 350 מק"ג ברזל קומפורט - * 2 סידן - 1000 מק"ג אשמח לדעת איך לחלק את נטילת התוספים הנ"ל לאורך היום. מה מותר לקחת עם מה? מה עם אוכל ומה בלי. אני מעדיפה לרכז אותם לכמה שפחות נטילות - כדי שלא אשכח. תודה!

יעל שלום, מומלץ לפזר את הסידן במידה והוא נלקח ביותר מכדור אחד על מנת לשפר את הספיגה. לגבי ברזל, לפי נציגי חברת אלטמן היות והקומפורט הוא ברזל סוכרוזומלי אין צורך להפרידו מהסידן או מקפאין. לגבי שאר התוספים אין הנחיות מיוחדות. שיהיה היריון קל ובריא :-)

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה