חוסר תיאבון נשימות קצרות

דיון מתוך פורום  טיפול בהפרעות שפה ודיבור

28/08/2016 | 22:24 | מאת: אוראל

שלום בזמן האחרון (שבוע וחצי )אין לי תיאבון סובל מנשימות קצרות(מצליח לנשום כמו אחרי ריצה לא נשימה שמספקת,לא עמוקה) וגם שאני אוכל קצת אני מתמלא מהר .יש לציין שאני אחד שמתאמן והייתי רגיל לאכול 3500 קלוריות ביום ולא יודע למה זה קורה לי .בחודשיים האחרונים קרה לי גם תופעה של מעיין התייבשות שחוזרת על עצמה כל שבועיים שלוש בערך האם יש איזשהי סיבה לתסמינים האלו או אחד מהם? שמעתי שלפעמים מלחץ זה נובע?אך האם יכולה להיות עוד סיבה?

29/08/2016 | 09:04 | מאת: עופי כהן-גל

אוראל שלום, אני ממליצה לפנות לרופא לבירור רפואי של הסימפטומים. בהצלחה!

מנהלי פורום טיפול בהפרעות שפה ודיבור