סולר קראטוזיס

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

14/05/2014 | 17:31 | מאת: יצחק

לפני הרבה שנים סבלתי מכאבים בכתף, רופא המליץ על הקרנות לכתף ואכן קבלתי 2 סדרות. לאחר כ-12שנה הופיע גידול הגב בגובה המקום המוקרן והממצא היה סרטן עור מסוג bcc מאז נותחתי כבר 6 פעמים באזור הראש והכתפיים. אני נמצא במעקב בביח כל כמה חודשים ומטופל החנקן נוזלי בעקר בקרקפת בגלל סולר קראטוזיס. האם יתכן שתופעה זו קשורה או גם כן תוצאה של אותם גידולים שנקבע במפורש שבאו כתוצאה מהקרנות שהיו נהוגות באותן שנים. אודה באם אקבל תשובה לשאלתי זו. בברכה יצחק

שלום וסליחה על העיכוב אכן ייתכן והגידולים הם ממקור הקרינה חשוב שתהיה במעקב רצוף, כמו שאני מבין שאתה עושה שיהיה בהצלחה

29/05/2014 | 06:14 | מאת: יצחק

תודה לדר מילר על תשובתו

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)