פצעים בלשון

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

14/07/2012 | 21:26 | מאת: ענת

שלום בעבר עברתי ניתוח בשיטת mohs להסרת שומה שדיממה בחשד לbcc. כיום יש לי שי בעיות מציקות: א.מתחת לאף ומעל לשפה העליונה , יש חלק קטן של עור יבש ואדמומי שמדי פעם מדמם. מה המשמעות? ב.פצעים בלשון- פצעים לבנים . יש לי סכרת סוג 2- האם יש קשר לפצעים בלשון? איןלי דימום משם, אבל מדובר בבליטות קטנות שלעיתים מכאיבות. לפני שנה קיבלתי הרפס זוסטר בגב. האם יתכן ומודבר שוב בהתפרצות של הרפס זוסטר? תודה.

שלום האם השומה שדיממה היתה BCC? איפה היא היתה? האם באותו מקום שעכשיו יש עור יבש? בכל מקרה יש להיבדק ולראות מה משמעות האזור המדמם. פצעים לבנים בלשון- לא נשמע שזה קשור להרפס זוסטר. פצעים בלשון יש לבדוק אצל א.א.ג או רופא פה ולסת. בהצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)