שיטות להסרת שומה מולדת מהצוואר

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

08/09/2013 | 16:55 | מאת: יעל

רופא העור המליץ על הסרת שומה מולדת (בצוואר). האם ישנן שיטות שונות להסרת השומה ? מה הן והיכן מתבצעות ? השומה אליפסית באורך 1.5 ס"מ. תודה רבה

הדרך הנכונה להסרת שומה היא כריתתה ושליחתה לבדיקה פתולוגית כל ניסיון אחר כמו שריפה, צריבה, המסה וכו' אינו נכון כי לא נותר חומר לשלוח לבדיקה בהצלחה

08/09/2013 | 20:59 | מאת: יעל

תודה על התשובה. אך האם נכון שניתן להסיר הסרה משיקה ולשלוח לבדיקה והאם צריך לעשות זאת אצל כירורג כללי או כירורג פלסטי?

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)