שלום דוקטור אני מבקש עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

08/03/2013 | 21:49 | מאת: לירון

יש לי בעית אדמומיות (ליתר דיוק כמו עגבניה) בפנים בעיקר באזור האף והלחיים שהן כל הזמן אדומות בצורה מוגזמת למדי ,והזעה רבה באזור הפנים ! לאחר בדיקות רבות אצל רופא ועור ושימוש בכל מיני משחות שרופא עור נתן לי וזה שממש אף אחת מהן לא עזרה לי,אני במצאב של יאוש ! לא מדובר בתופעה דלקתית.ולא מדובר בקופרוז ביקרתי אצל רופאת עור פרטית גם כן ושמעתי את אותן דברים שזה גם בעיה מהעור שהוא עדין , והשכבה החיצונית חלשה , וגם שזה כלי דם שהם פתוחים מדי במידה רבה .. ומגיעה לשם זרימת דם רבה לפנים ובגלל זה הן כל הזמן אדומות ..( אני מתכוון למקרים בהם אני לא נחשף לשמש ) ושזה יכול להיות בעיה גנטית ושפשוט העור שלי הוא כזה עדין , וגם לא ניתן לטפל באמצעות לייזר או טיפול IPL ! ביקרתי אצל נוירולוג ואנדקרונולוג לאחר כל הבדיקות שנעשו , בדיקות דם וגם בדיוק איסוף שתן 24 שעות של מספר הורמונים , ובדיקת הולטר לב 24 שעות , ואק'ג כל הבדיקות תקינות ! הרופאים לא מתיחסים טוב לבעיה ואינם מפנים אותי לגורמים הנכונים שאולי אוכל למצוא באמת את הפתרון ללבעיה המציקה הזאת וטוענים שזה בגלל שאני צעיר והתופעה הזאת עוד תעבור לי שאתבגר ! התשובה אינה מספקת אני רוצה פתרון !בתור בחור צעיר אחרי צבא וסטודנט (אני רוצה להראות כמו האחרים ) בנאדם נורמלי אך ורק ! השאלה דוקטור האם אפשר לעשות משו עם הכלי דם האלה בפנים ? האם ניתוח כלשהוא יעזור להפחית את האד ומימיות או להעלים אותה ? איך אפשר להפחית את זרימת הדם לפנים ! האם ניתן לעשות זאת באמצעות ניתוח פלסטי ? אם אני יתרום כמות די גדולה של דם זה ישתנה ? האם ישנן עוד בדיקות שאני צריך לעשות כדי לגלות את מקור הבעיה ? האם אני צריך ללכת לרופא פרטי(אישי) ולשלם אלפי שקלים עבור יעווץ ופתרון לבעיה ? בבקשה אם זה לא התחום אנא ממך תפנה אותי לרופא המתאים ,לצורך הבדיקה הנכונה תודה ! **יש לציין הבעיה הזאת היא מילדות ואני כיום בן 23!אני מיואש ולא מרגיש טוב עם עצמי !

שלום לך עם כל ההבנה לסבלך, אני איני הכתובת אין טיפול כירורגי לבעיה שתיארת כדאי לברר הנושא עם רופאי העור, ולהתייעץ עם מומחה ללייזר הייתי נזהר מהבטחות ומטיפולים פולשניים, שהנזק מהם עלול להיות אף חמור מהבעיה בהצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)