גרד עיקצוץ בקרקפת הראש והרגשה שנמלים הולכים

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

06/01/2013 | 09:33 | מאת: רחל

לפני כחודשיים החלה אימי כבת 83 להתלונן על גרד עיקצוץ והרגשה שנמלים הולכים בעור הקרקפת הפנים ומעט בגוף פניתי ל-2 רפאי עור ונאמר לי שזה יובש של העור הטיפול שניתן בהקפדה יתרה לא עזר כלל פניתי לרופא פסיכוגריאטאר ולרופא גריאטר ונאמר לי שיתכן הצטברות תרופות בגוף נעשה שינוי עם התרופות מזה כשלושה שבועות ולמרות השינוי הדרסטי שנעשה המצב רק מחמיר אמא לא ישנה בלילות ודורשת את המוות נמאס לה וטוענת שכולם חושבים שהיא איבדה שפיות ופשוט אין לה שליטה על המצב השאלה אם לא מפספסים אבחנה שלא עולה על דעתי אימי כאילו היזדקנה ב-50 שנה בתקופה זו מבחינת מראה עקב תשישות ועיפות אמא סובלת מסכרת מאוזנת יתר לחץ דם מאוזן עברה MASTECTOMY לפני 5 שנים SUB TOTAL GASTRECTOMY לפני 10 חודשים יש לה קוצב לב מקבלת קומדין בעבר שלחה אמבוליה למעי ולכליה עקב הפרעת קצב

שלום לך אני מבין את המצוקה של אמך ושלך איני רואה קשר של התלונות שלה לסרטן העור אני ממליץ לך לפנות לרופא פנימאי שינסה לראות במה אפשר לעזור לה, ולברר את מקור הגרד בהצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)