הסרת נקודת חן

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

23/09/2012 | 21:21 | מאת: לי

שלום רב, לפני כחודש וחצי הורדתי נקודת חן בפנים (מעל השפה) מסיבה קוסמטית בשיטת SHAVE. כיום נותר לי סימן אדום במקום הנקודה. האם זה טבעי שלאחר תקופה כזו ישאר סימן אדום? אני יודעת שתמיד תישאר צלקת אבל תוך כמה זמן צבע הנקודה יתבהר ויתמזג עם צבע העור?

שלום לך צלקת הוא תהליך דינמי, משתנה עם הזמן, ונהוג להתייחס למראה סופי של צלקת כעבור שנה. הגיוני שהיא תהיה אדומה אחרי חודש וחצי. ניתן לעזור לצלקת ע"י עיסוי שלה, וכן שימוש בג'ל סיליקון שיכול לעזור בהבהרת הצבע (שם מסחרי קלוקוט) בהצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)