ניתוח מוס ללא ביופסיה לפני כן

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

03/01/2016 | 11:18 | מאת: מתי

שלום, רופא עור אבחן: "בגשר האף משמאל נגע בDD בין סבוראה לנגע פיגמנטרי חשוד. מופנה לביצוע MOHS". ברצוני לשאול, 1. האם ניתן/רצוי לבצע ניתוח מוס בלי לבצע ביופסיה לפני כן? 2. במידה וצריך ביופסיה, איזה סוג של ביופסיה: במחט או Excisional Biopsy? 3. האם ניתן לבצע Excisional Biopsy בהרדמה מקומית? 4. האם באיכילוב מבצעים ניתוחי מוס גם באופן פרטי? תודה

שלום לך לדעתי נלקחה ביופסיה היום כפי שהסברתי, לא היה מקום למוהס נמתין לתשובת הביופסיה ונתקדם משם בהצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)