האם מדובר בגידול סרטני?

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

16/02/2020 | 13:28 | מאת: יעל

שלום ד"ר, צירפתי תמונה. מדובר בנגע בלחי. האם זו קרצינומה? אציין שלפני שלוש שנים+/- התייעצתי כאן בפורום.ללא תמונה . היה נגע לאימי ברגל מדמם זה נראה כמו פצע אחרי חבלה מידי פעם שראיתי את הרגל של אימי היא אמרה שום דבר והמציאה תירוץ.ורק מרחה יוד. אמרה שזה פצע מזה שהורידו לה את הגבס. דיי סירבה להיבדק. אז בסוף בזכות,ך קבעתי תור ואכן זה היה גידול של קרציונמה של תאי הקשקש אז תודה היא כן הולכת לביקורת. אבל פתאום ראינו את הנגע הזה בלחי. האם זה שוב קרצינומה? יש לה תור לרופא עור

שלום לך פעלת נכון בכך שפנית לרופא עור הוא יוכל לאבחן ולאות האם מדובר בנגע חשוד או לא בהצלחה ובריאות שלמה

18/02/2020 | 22:41 | מאת: יעל

התור רק עוד 3 חודשים.. התמונה שצירפתי מצריכה קדימות?כמובן שבהשערה בלי התחייבות מצידך.

את יכולה לפנות לעדן ותתן לך תור מוקדם לא ראיתי תמונה מצטער אם זה מגיע מספר חודשים אחרי, פנייתך החוזרת נעלמה מעיני

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)