שאלה..חשד לbcc..הפניה לניתוח

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

13/07/2019 | 19:50 | מאת: חשד לbcc

יש לי 2 נגעים שאובחנו על ידי רופא כירוג פלסטי כחשד לbcc..אחד במצח פצע שלא עובר מזה מספר חודשים..מעין פנינה בצבע העור(מצב תמונה) והשני מעין צלקת קטנה בצוואר. הרופא אמר שצריך להסיר בניתוח מוז את שניהם..האם ניתן לבצע הסרה של 2 נגעים מסוג זה באותו תהליך של ניתוח?

שלום לך אין בעיה להסיר את שני הנגעים באותו ניתוח

16/07/2019 | 07:51 | מאת: שאלה נוספת בנושא חשד לbcc

תודה על המענה..יש לי תור לפרופסור דרך פרטי לבדיקה לפני ניתוח מוז..האם חייב לבצע ביופסיה או שניתן לאבחן נגעים מסוג bcc במראה ובשימוש במכשיר?

תלוי לפעמים אפשר לאבחן לפי מראה אך האבחנה הסופית היא בביופסיה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)