שתל עור

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

07/11/2014 | 20:16 | מאת: אורלי

שלום, לפני כ 5 שבועות עברתי ניתוח מוז באף להסרת גידול מסוג bcc. במקום הושתל שתל. כיום השתל נראה כטלאי עגול, מעט נוקשה. מסביבו אדמומיות. שאלותיי: האם השתל אמור להתקלף? האם הוא יתרכך עם הזמן? האם הוא אמור להתמזג עם יתר האף, והאף ייראה חלק ואחיד? יש לציין, שאני מורחת מספר פעמים ביום קרם במקום. מה עוד ניתן לעשות לצורך החלמה ואסתטיקה? תודה.

שלום לך חמשה שבועות זה מוקדם צלקות הן דינמיות בשנה הראשונה חשוב לשמן את האזור ולעסות אותו בעדינות שתל עור ישאיר תמיד טלאי כלשהו במקום כדאי להתיעץ עם רופאים המתעסקים עם צלקות ולייזר, אולי הם יכולים לתרום בשלב זה זה קיים באיכילוב במרכז לרפואה אסטתית , שירות פרטי שלא מכוסה בסל הבריאות

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)