דום לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

02/10/2015 | 15:48 | מאת: דוד

1-מה עושים במקרה שמישהוא בבית נתקף בדום לב ? 2-האם אדם בריא יכול לקבל דום לב? 3-האם הרפואה טרם המציא מכשיר אלקטרוני ששמים בכיס ומתריע כמה זמן קודם ?

שלום רב, דם לב זה מצב שבו הלב מפסיק לעבוד באופן פתאומי. בד"כ זה נגרם ע"י הפרעת קצב חשמלית (קצר חשמלי) בלב. הסיבות יכולות להיות גנטיות , התקף לב , תרופות ועוד. אין דרך טובה לזהות מוקדם את זה. השיטה הכי טובה להציל מישהו זה להתחיל ישר החייאה (עיסויי לב) ולקרוא למד"א הכי מהר שאפשר מקווה שעזרתי ד"ר ירון ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)