לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

03/05/2015 | 19:36 | מאת: ראובן

שאלות: 1-כמי שעבר צינטור לפני 10 שנים אני מעונין לדעת: -במקרה של התעלפות בבית מה ניתן לעשות על ידי האשה עד בואו של מגן דוד ? 2-אותה שאלה אם מדובר בדום לב ?תודה 3-אפשר לשלוח ישירות לאימייל

שלום רב, בכל מצב חירום, מומלץ להתקשר למד"א לצורך ייעוץ והכוונה עד שמגיע האמבולנס. בנוסף, אנחנו ממליצים גם לעבור קורס עזרה ראשונה אשר אפשר לבני משפחה להציל את קרוביהם. במקרה של חולים עם בעיה בתפקוד הלב, אנו שוקלים גם השתלת דפיברילטור אשר מונע דום לב (מומלץ להתייעץ עם הקרדיולוג שלך) בהצלחה ד"ר ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)