הפסקת לקיחת אספירין לפני ניתוח השתלות שיניים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

03/07/2014 | 16:31 | מאת: רחלי

שלום, אנ י אמורה לעבור בעוד שבועיים השתלות שיניים. עברתי התקף לב ב-1998 ויש לי 3 סטנטים. צינתור אחרון עברתי ב-2004 ומאז אני מרגישה מצוין. האם אני יכולה להפסיק ל5 ימים את האספירין?

שלום רב, כיום אנו ממליצים לבצע ניתוחי שיניים בלי הפסקת טיפול. רופאי השיניים היום מאוד מיומנים בביצוע ניתוחים עם אספירין. אם לא ניתן לבצע את הניתוח עם אספירין במקרה שלך, תצטרכי להתייעץ עם הקרדיולוג המטפל כי כל מקרה או לגופו. בהצלחה ד"ר ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)