דפיקות לב וכאב בחזה במאמץ וסטרס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

28/07/2012 | 23:18 | מאת: לידיה

בת 45 עם MVP קל ו-MR קל .עוברת תקופה קצת לא קלה בחיים האישיים. בחודשים האחרונים מרגישה במיוחד אחרי מאמץ כמו הליכה ברגל כספורט או בזמן סטרס, לחץ בחזה ,דפיקות לב וכאבים בצד שמאל של החזה. ארגומטריה אקו ןהולטר לב תקינים, שאלתי היא האם ייתכן, שהבדיקות תקינות ,ואין בעיה לבבית ,ומה שאני חשה זה בגלל הMVP אם כן ,מה עושים?כיצד מטפלים? האם יש צורך בעוד בדיקות? המון תודה על ההתייחסות!!!

שלום, MVP בהחלט יכול לגרום לתלונות כאלו. אנו לעתים מוסיפים תרופה נגד דפיקות לב לחולים שסובכלים כדון קרדילוק בהצלחה ד"ר ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)