תחושות בזמן מאמץ וחרדות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

30/05/2019 | 12:13 | מאת: ניב

שלום, אני ניב בן 23 סובל מחרדות ומטופל בטיפול התנהגותי ותרופתי. אחת מהחרדות שלי היא חרדות בזמן מאמץ. מאז גיל 18 אני חווה סחרחורות, תחושות של לחץ וכיווץ בחזה, לפעמים מחסור פעימה ובעיקרון תחושות מאוד מעצבנות בזמן מאמץ. עברתי אינספור בדיקות, בין אם זה אקו לב, אקו במאמץ, הולטר לחץ דם, אקג, תגר מטאכולין, וכו' . אף אחת מהבדיקות לא העידה על בעיה רפואית. אף רופא לא פסל אותי מלהמשיך להתאמן. אבל למה אני חווה את התחושות האלו ? אחרון הקרדיולוגים הציע לי CT לב רק בשביל השקט הנפשי. אך לא מוכן לזה. האם כל תחושה או תסמין כזה מעיד על לב? האם לפי מה שפירטתי, אכן עליי לדאוג ? או שאני דואג יותר מידיי ?

שלום רב, לא נשמע מלחיץ אבל כמובן שהייתי מתייעץ עם קרדיולוג באופן אישי

30/05/2019 | 13:23 | מאת: ניב

תודה על התשובה. כמובן שהתיעצתי עם מס' קרדיולוגים ולא היה איסור כלשהו לגבי אימון . אך משום מה אני מרגיש חרד ולא רגוע .. מהקשבה שלך, אתה חושב שאני מגזים ?

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)