החלפת מסתם מיטראלי סיבוכים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

10/06/2018 | 21:04 | מאת: ראמי

ערב טוב מה הסיבוכים שיכולים להיות שלאחר החלפת מסתם מיטראלי בבן אדם צעיר שהוא בריא לחלוטין ? האם החלפת מסתם מיטרלי יכולה לגרום להפרעות בקצב הלב ? תודה

שלום רב, זו שאלה נהדרת מומלץ לשאול את המנתח שלך כי זה מאוד תלוי בגורמי סיכון שלך בגדול, ניתוח החלפת מסתם מיטארלי כיום מאוד בטוח. אחוזי התמותה הם סביב 1%. סיבוכים נוספים הם שבץ מוחי, דמם,זיהום וכו. גם הפרעות קצב יכולות להופיע סביב הניתוח. כמובן שזה ממוצע כך שאם אתה רוצה סיכון עבורך, מומלץ להתעייץ עם המנתח שלך בהצלחה! פרופ' ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)