ביופסיה לערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

02/08/2017 | 18:47 | מאת: יוני

לפני כחודשיים וחצי עברתי צינתור והושתל לי סתנד מאז אני נותל תרופות לדילול דם. כיום לאחר בדיקת MRI לערמונית אני צריך לעבור ביופסיה . שאלתי היא עד כמה סיכון יש. אני נוטל תרופת פליוואקס ואספרין

שלום רב, הדיון לגבי הסיכון צריך להתבצע עם הקרדיולוג כי זה תלוי בהרבה גורמים: הסיבה לצינתור, מיקום הסטנט, סוג, גודל וכו' ברוב המקרים, ניתן להפסיק את המדללים לשבוע לאחר חצי שנה מהצינתור אך ההחלטה היא כאמור עם הקרדיולוג שלך ד"ר ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)