באם לקבל זריקה נגד קורונה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

13/12/2020 | 15:54 | מאת: איתן

שלום.אני בן 75 קראטנין בין 1.5 ל1.6 GFRבין 40.6 ל46.7 אשלגן 5.26 מקבל כדורים ללחץ דם .אלוריל לגאוט .איזוטרול .לפיטור. נורמיטן וקארטיה.לפני6 שנים עברתי שני צינטורים עם סטנדים.האם מומלץ לקבל את החיסון לקורונה. תודה.

על פניו אתה מוגדר כקבוצת סיכון. אבל בימים אלו פאנל של רופאים סוקר את הנתונים הקיימים כדי להעריך את בטיחות החיסון במטופלים עם אי ספיקת כליות כרונית. כדאי להמתין לגיבוש ההמלצות.

14/12/2020 | 08:13 | מאת: איתן

תודה על התשובה.איפה אוכל לראות את ההמלצות למטופלים עם אי ספיקת כליות.

ההמלצה תפורסם בשבוע הקרוב. כעקרון אנו רואים את החיסון כחשוב מאוד, בןודאי באנשים בקבוצות סיכון. אך כאמור המלצות ספציפיות בחולים עם מחלת כליות כרוניות יפורסמו בקרוב

מנהלי פורום נפרולוגיה