פוסידייייייייייייייייייי

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

13/10/2020 | 12:49 | מאת: לירון

ה gfr שלי באזור ה 25 , 26. כבר שנתיים. אני בעורף משקל רציני ושמתי לב שיש לי קצת נפיחות מעל לקרסוליים. ניסיתי לקחת פוסיד על דעת עצמי 40 מג . פעמים בשבוע. והיה נראה לי שלמחרת הנפיחות ירדה וגם קצת המשקל. השאלה היא באופן עקרוני אם אני ממשיכה לקחת פוסיד שקראטנין 2 עד 2.5 האם זה יכול לעשות נזק או תועלת. נראה לי שיש לי קצת בצקות הרופא אמר שזה נראה יותר כמו נפיחות. ואני גם עם ן סכרת לא מאוזנת. הבדיקה יומיים אחרי שלקחתי פוסיד זה לא העלה לי את הקראטנין. כי גם שתיתי הרבה בזמן שלקחתי.בקיצור האם זה יכול או להזיק 40 מג

פוסיד שלא לצורך יכול להזיק ולהביא לעליית קראטינין. זו תרופה שחשוב לקחת רק אם יש התוויה אמיתית.

מנהלי פורום נפרולוגיה