מחלת כליות ספורט וויטמינים

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

29/02/2020 | 21:35 | מאת: לאה

שלום בת 26 מחלת כליות סי3 גי אן תפקודי כליות תקנים חלבון בשתן בין 1-2 גרם מקבלת 10 מג אנפריל התחלתי להתאמן במכון כושר אירובי וומשקולות האם זה יכול להחריף את המחלה?? אני לקח גם ויטמינים כורכומין בי12 חומצה פוליתח האם זה יכול לדרדר מחלת כליות הספורט והויטמינים תודה רבה

פעילות גופנית היא חשובה לבריאות הכללית. אז בהנחה שאינך עושה פעילות סופר מאומצת כגון(מרתון) אין בעיה ואפילו מומלץ. לא להתחיל לקחת אבקות חלבון למינהן (מצוי ומוצע לעיתים במכונית כושר)

מנהלי פורום נפרולוגיה