המלצה לכדור נגד דלקת בברך עם שילוב כדור אנלדקס

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

16/08/2019 | 10:09 | מאת: המלצה לכשור נגד דלקת בברך עם שילוב כדור אנלדקס

שלום! בהמשך לשאלתי האם כדאי לקחת כדור ארקוקסיה לכאב בברך כנראה דלקת עם כדור קבוע אנלדקס ללחץ דם האם אפשר להמליץ לי איזה כדור כדאי לקחת לדלקת בברך שלא יגרום נזק במקום ארקוקסיה תודה נא עזרתכם

אם יש ממש דלקת ואין ברירה אלא לקחת כדור נוגד דלקת, אפשר אולי לשקול להפסיק למשך הטיפול את האנלדקס ולקחת תרופה אחרת ללחץ דם כמו אמלו, שלא משפיעה על זרימת הדם לכליה. אם לא מדובר בדלקת ממש אלא בכאב שניתן להתגבר עליו עם אקמול / אופטלגין- עדיף. צריך לפנות לרופא המטפל לקבלת החלטה משותפת

מנהלי פורום נפרולוגיה