לחץ דם חרדה מבדיקה.....

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

22/05/2019 | 18:59 | מאת: יעקב

דר שלום בן 53 משקל תקין התקף פאניקה על רקע מכשיר לחץ דם לפני חמש עשרה שנה. חרדות לאורך השנים ברגע שהייתי רואה את המכשיר הרגליים היו מתכווצות וכל הגוף נדרך.. בבדיקות בכל זאת היה מתחיל ב 190/95 והיה קצת יורד ל 160/90. כמובן שהחרדה הייתה. עכשיו התחלתי לבדוק בבית וזו השאלה מקווה שאסביר טוב.. כשאני מתחיל לבדוק התוצאות מתחילות ב 150/85 ולאט לאט יורדות ואחר כך חוזרות לעלות אם בכמה בדיקות היה לי 125 על 75 האם ניתן להסיק מזה שייתכן וזה המצב שלי? היינו האם מספר בדיקות עם תוצאה כזו מאפשרות לי לקבל הבנה שאם הגעתי לערכים הללו משמא שהכל בסדר? תודה מראש ואשמח אם ש טיפים(:

מומלץ לעשות הולטר לחץ דם -24 שעות.

14/08/2023 | 09:46 | מאת: אור

אשמח לדעת האם ואיך נפתרה הבעיה. אני באותו מצב כעת. :-(

16/08/2023 | 01:47 | מאת: יעקב

היי לא הבנתי איך פתאום הגיע הודעה מהפורום בכל מקרה הבעיה נפתרה חלקית הרעיון הוא להיות רגוע ולא חרד לכן צריך לשים אוזניות ולשמוע מוזיקה שאתה אוהב כדי לא לשמוע את הניפוח הוא המלחיץ את הגוף ואני עושה את הבדיקה בשכיבה על המיטה וממעט לעשות יש המון שפשוט העסק הזה מלחיץ אותם

מנהלי פורום נפרולוגיה