יתר לחץ דם ..אגב כתבתי לך שאני בתאילנד.

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

09/05/2019 | 11:13 | מאת: יונה חיים

אני בתאילנד ברקע סכרת 2. .c.o.p.D. לחץ דם 160/95 וגם 175/100. אני לוקח אקספוררג 10/160.קרדיולוג 2.5 בוקר וערב . היום רופא מקומי נתן לי לרקפרס 10 לקחת בערב. והלחץ דם לא יורד..מה ניתן לעשות לדעתך..הייתי אצל 4 רופאים תאילנדים וכל אחד אומר לי משהוא אחר. אחד הציע לקחת אדלקטון השני פוסיד. ברור שאני יפנה לרופא מיוחד לצערי אין לי רופא קבוע בארץ..לכן אני שואל אותך בבקשה ...מה אני יכול לקחת לעצור את לחץ הדם שלי. אני עוד 3 שבועות אמור לסיים את הטיול. תודה רבה .

לא היית ממליצה להתחיל אלדקטון כשאתה לא בארץ ואין אפשרות לעקוב אחרי בדיקות מעבדה. פוסיד נחוץ אם המחשבה שלחץ הדם משני לעודף נוזלים ומלח בגוף. האם יש בצקות? כשמתחילים טיפול כגון לרקפקס, לוקח זמן עד שרואים את השפעת התרופה . אפשר להעלות את המינון ל- 2 כדורים ביום (בוקר וערב).

מנהלי פורום נפרולוגיה