יעוץ בהוספת כדור לחץ דם לאיזון הלחץ

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

24/03/2019 | 09:03 | מאת: הוספת כדור לחץ דם לאיזון הלחץ

בוקר טוב! אני מקבלת תרופה בשם אנלדקס ללחץ דם 20 מג (10בבוקר+10בערב) בדיקות אשלגן +תפקודי כליות תקינים לחץ דם בכללי תקין ,לפעמיים יש לחץ 150 רציתי לקבל את דעתכם האם אפשר להוסיף עוד כדור אנלדקס 5 מג כדי לאזן את הלחץ בדרך כלל אחר הצהריים הלחץ קצת עולה נא עזרתכם

החלטה לגבי העלאת מינון מתבצעת על ידי רופא המשפחה אשר מכיר אותך, את מחלות הרקע ואת בדיקות הדם. אמנם ניתן להעלות את מינון התרופה (את עדיין לא במינון המכסימלי) אך לעיתים יש צורך בשילוב תרופות הפועלות במנגנונים שונים לאיזון לחצי דם, למשל הוספת תרופה ממשפחת המשתנים במידה והחשד הוא שיש מרכיב של עודף נתרן בתזונה, או תרופות אחרות.

מנהלי פורום נפרולוגיה