פעילות גופנית איךש משפיעה על הגוף

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

23/01/2019 | 19:21 | מאת: ינון

דוקטור שלום פעילות גופנית ככול שתיהיה: ריצה,הליכה,שחייה וכו' במה היא תורמת לבריאות הגוף ? ללב ? לדם ? מה זה עושה לגוף ? ואיך זה בידיוק עוזר לגוף האדם ליהות בריא יותר? כי בהרבה מקומות שאני שומע אומרים שהיא תורמת לגוף האדם ללב, תודה מראש על התשובה .

לפעילות גופנית אירובית השפעות רצויות רבות. היא משפיעה על פרופיל השומנים בדם, מפחיתה את לחץ הדם, מורידה דלקת בגוף, חשובה לאיזון רמות הסוכר ותורמת לאיזון בחולים סכרתיים ועוד. בנוסף היא עוזרת לשמירה על צפיפות עצם ומניעת אוסטאופרוזיס, משפרת שינה, מפחיתה דכאון וכו'.

מנהלי פורום נפרולוגיה