מתי לקחת תרופות ללחץ דם

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

19/01/2019 | 17:53 | מאת: תרופות לחץ דם

לקחתי כ8שנים כדור ללחץ דם אנלדקס כיון שבזמן האחרון לחץ דם לא היה מאוזן הוסיפו לי עוד כדור בשם אמלו 5 כלומר אני לוקחת 10אנלדקס בבוקר ובצהרים 5אמלו שאלתי האם נתן לשלב את התרופות הנ''ל ? וכמה זמן צריך לקחת בין תרופה לתרופה כלומר מה פרק הזמן שצריך לחכות בין תרופה לתרופה

אפשר ליטול את שתי התרופות ביחד, באותה נטילה. היום נהוג לתת תרופות משלב. אילו תרופות שמשלבות שתי תרופות. אין שילוב של אמלודיפין ואנלדקס אך יש תרופת-משלב של אנלדקס ולרקדיפין (שהיא תרופה "אחות" של אמלודיפין). יש תרופת משלב של אמלודיפין עם ולסרטן (שהיא תרופה "בת דודה" של האנלדקס).

מנהלי פורום נפרולוגיה