טיפול אסתטי בדיאליזה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

13/11/2018 | 22:31 | מאת: דני

שלום דר אני עושה דיאליזות 3 פעמים בשבוע חוץ מזה אין לי מחלת רקע אחרת אני בערך כ 7 חודשים לפני השתלת כליה אני רוצה לבצע טיפול הקפאת שומן במותניים מאחר שאחרי השתלה לא אוכל הבנתי שהשומן שמתפרק מתנקה מהגוף באופן רגיל האם לי במצבי זו בעיה זה מאוד מפריע לי ואני רוצה להצר היקפים אודה על תשובה בעניין

אין הרבה מידע רפואי מבוסס על הטיפול בסקירת ספרות רפואית. התוויות הנגד היחידות שמצאתי לטיפול הן במטופלים שיש להם מחלות שנגרמות על ידי נוגדנים המשופעלים בקור(כגון cryoglobulinemia ). מציעה לך להתייעץ גם הנפרולוג המטפל. בהצלחה

14/11/2018 | 21:57 | מאת: דני

הבנתי את מה שאמרת רציתי רק לדעת האם אני צריך אחרי טיפול כזה לעשות דיאליזה כמו למשל אחרי בדיקת דימות עם חומר ניגוד או שזה לא משנה

אין צורך

מנהלי פורום נפרולוגיה