שימוש בשורש kuzu לחיזוק תפקוד כליות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

26/04/2018 | 11:08 | מאת: ענבל1

שלום! ביתי בת כחצי שנה אובחנה עם הידרונפרוזיס בינוני הרחבה בינונית של המערכת המאספת בצד שמאל. כיליה דיספלסטית. נראה שיפור קל אבל נאמר לנו שהמעקב לוקח זמן כדי לראות שיפור. נוטלת צפורל מניעתי פעם ביום. רציתי לשאול אם מישהו שמע על שימוש בשורש kuzu כמחזק כליות? אמרה לי מישהי שבנה אובחן גם כן - שנתנה לו מינקות ובגיל תשעה חודשים הכל עבר... אשמח לשמוע חוות דעת... - כמובן במקביל לטיפול הקונבנציונלי תודה רבה!!!!

לא מכירה את השורש הזה, בכל מקרה בשאלות הנוגעות לילדים ממליצה לפנות לפורום נפרולוגיה ילדים

מנהלי פורום נפרולוגיה