הולטר לחץ דם ובעיות אפילפסיה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

13/03/2018 | 16:36 | מאת: זאב

שלום אני בן 46 אחרי אירוע מוחי ואפילפסיס שיש לי אני בטיפול גם אצל ניפרולוג והמטולוג חוץ מהניורולוג אני מטופל אצל ניפרולוג בגלל לחץ דם וכליות למרות שהלחץ דם שלי תקין כי אני נוטל תרופות וגם בודק, משום מה הניפרולוג רוצה שאני יעשה בדיקת הולטר לחץ דם 24 שעות. יש לי התנתקויות של האפילפסיה ולוקוח הרבה תרופות,לפעמים יש לי בעיות שינה ולחוץ,אני פוחד שזמן בדיקת ההולטר של 24 שעות יהיו לי עוד התנתקויות של האפילפסיה שלא גורמות לי להרגיש טוב רציתי לדעת מאתה חושב בעניין תודה

הולטר לחץ דם היא הבדיקה שנחשבת מספקת הכי הרבה מידע על יתר לחץ הדם. אין עוד בדיקה אחרת שמספקת מידע על רמות איזון לחץ דם במהלך הלילה למשל. כמו שמדידות לחץ דם ביתית/במרפאה לא גורמת לך להתקף אפילפטי כך גם המדידה בהולטר לחץ דם לא אמורה לגרום לכך. אנני סבורה שאתה צריך לפחד מבדיקה זו. אני חושבת שאתה צריך לשאול את הנפרולוג שלך למה הוא מעונין לבצע הולטר לחץ דם ואולי תגלה מניע בהצלחה

מנהלי פורום נפרולוגיה