הורמונים חליפיים במקרה מסובך של גיל המעבר.

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/11/2020 | 19:25 | מאת: אולגה

שלום. בת 44 עם אנדומטריוזיס קשה מגיל צעיר, כריתה מלאה של רחם ושחלות (לא בבת אחת, החל מגיל 14), לאחר סרטן של THYROID וכריתה מלאה של הבלוטה, שנים של זריקות דיפו-פרוברה כל 10 ימים!!! (לגרימת מנופאוזה מלאכותית), 3 פעמים לוקרין11.25mg. ממצאים לא סרטניים בשדיים והסתוריה משפחתית של סרטן השד משני הצדדים (סבתות), לאחר כריתת שחלה אחרונה לפני חצי שנה סובלת מגלי חום, כאבי ראש, יובש בעור ונשירה, ניסיתי תכשירים הומאופתיים, ממשיכה דיפו פרוברה כל 3 חודשים ואביאנה בנוסף - הצלחה אפסית. המלצתך להמשך טיפול?

09/11/2020 | 00:54 | מאת: אולגה

שכחתי לציין שאחרי טיפולים לסרטן הבלוטה קיבלתי גם פיברומיאלגיה.

אולגה שלום ותודה על שאלתך. אני מניח שאת מבינה שעצמך שמקרה מסובך של גיל מעבר לפי הגדרתך אינו נושא לדיון בפורום אלא להערכה פרטנית. ספציפית אם עברת כריתת שחלות ורחם למה דפופרוברה? בברכה דר' זלוצובר

09/11/2020 | 07:39 | מאת: אולגה

שלום. דיפופרוברה בגלל אנדומטריוזיס שהתפשט בגוף.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי