השפעת וגיפם על יעילות הטיפול בדקפפטיל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

20/08/2020 | 09:13 | מאת: דנה

שלום רב, אני בתהליך של תרומת ביצית. לצורך עיכוב ביוץ אני צריכה להזריק דקפפטיל 0.1 מדי יום ובמשך 15 ימים. כמו כן אני משתמשת בואגיפם פעמיים בשבוע. ראי. י בעלון של הדקפפטיל שהשימוש במקביל בתרופות שמכילות אסטרוגן יכול להפחית את היעילות של הדקפפטיל, האם המינון והתדירות הנמוכים של הוגיפם אכן יכול לגרום לאי יעילות של הדקפפטיל. אציין שאני מקבלת מחסור סדיר.

דנה שלום ותודה על שאלתך. אני מניח שרופא הפריון שלך מודע לתרופות שאת לוקחת ולא רואה בכך בעיה. גם אני לא חושב שהשילוב בעייתי. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי